U Šušanju likvidiran Slavko Peković, direktor barske policije podnio ostavku

Policija intenzivno traga za napadačem ili više njih, a sinoć su bili blokirani izlazi iz grada. U policijskoj evidenciji Peković nije bio vođen kao bezbjednosno interesantno lice, a u gradu je bio poznat kao motociklista i menadžer sportske kladionice

Baranin Slavko Peković ubijen je oko ponoći u barskom naselju Šušanj.

Pekovićeva kuća nalazi se u neposrednoj blizini željezničkog tunela u naselju Šušanj, u dijelu koji je slabije naseljen i u kojem su kuće za odmor.

Policija intenzivno traga za napadačem ili više njih, a sinoć su bili blokirani izlazi iz grada.

U policijskoj evidenciji Peković nije bio vođen kao bezbjednosno interesantno lice, a u gradu je bio poznat kao motociklista i menadžer sportske kladionice​, javlja portal vijesti.me.

Ovo je treće ubistvo u Baru u nešto više od mjesec dana.

Službenici kriminalističke policije CB Bar su obavili uviđaj.

Nakon još jednog ubistva u Baru, šef barske policije Miloš Radulović podnio je danas ostavku, javlja Televizija Vijesti pozivajući se na saznanja u vrhu MUP-a.

O svojoj odluci on je obavijestio direktora policije Slavka Stojanovića i ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića, kojem je kazao da ostavku podnosi iz moralnih razloga, piše portal vijesti.me.

Radulović je za šefa barske policije izabran u februaru 2012. godine. Na području koje pokriva barska policija za to vrijeme, zajedno sa sinoćnjim ubistvom Pekovića, desilo se 16 ubistava od kojih su pet još nerasvijetljena.

Među njima su likvidacije Armina Muše Osmanagića, Stefana Đukića i tri ubistva u posljednjih mjesec dana –  Božidara Tomaševića, Željka Vukoslavčevića i Slavka Pekovića.

Radulović je za vrijeme rukovođenja barskom policijom tri puta bio meta napada, a njegove kolege uspjele su da rasvijetle jedino ko je bacio bombu ispred njegovog porodičnog stana u Podgorici. Nalogodavci su, ipak, ostali nepoznati.

Radulović je prvi šef policije koji je uveo praksu da pripadnici posebne jedinice policije patroliraju Barom, a pod njegovom komandom obavljani su skoro svakodnevni pretresi bezbjednosno interesantnih osoba, od kojih je više puta oduzeto oružje u nelegalnom posjedu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!