Meksiko: Dedu kremirali i sahranili, a on se nakon dva mjeseca pojavio mrtav pijan! (VIDEO)

“Oni su mislili da sam mrtav, ali ja samo hodam i hodam”, rekao je pred kamerama Miguel, a porodica je srećna iako se još oporavlja od šoka. Sada ih čeka mnogo birokratije. Treba da se utvrdi čije su tijelo kremirali, a Miguela valja i zvanično “vratiti iz mrtvih”

Meksikanac Miguel Angel Gomar De Luna (74) prošle godine je pobjegao iz staračkog doma. Zbog zavisnosti od alkohola otišao je usred zime.

Nekoliko mjeseci kasnije porodica je primila poziv policije. Objasnili su im da su naišli na poprilično raspadnuto tijelo koje je odgovaralo opisu njihovog člana porodice.

Fotografije tijela pokazali su njegovoj ćerki Luceri Gomar Ramos. Iako nije mogla da ga prepozna, potpisala je da je to njen otac jer joj je rečeno da neće moći da preuzme tijelo ukoliko zvanično ne potvrdi da je to zaista on.

Ubrzo je organizovana kremacija i sahrana. Dva mjeseca nakon sahrane, krajem februara ove godine, porodica je primila još jedan poziv, piše meksički Diario, prenosi “Blic”.

“Vaš je otac i deda je ipak živ. Policija ga je pronašla na ulici dok je prosjačio novac kako bi mogao da kupi još koju bocu alkohola”, javili su im.

Miguela su istoga dana doveli kući i to potpuno pijanog, s povojem oko glave jer je, čini se, pao na glavu usred višemjesečnih pijanstava.

“Oni su mislili da sam mrtav, ali ja samo hodam i hodam”, rekao je pred kamerama Miguel, a porodica je srećna iako se još oporavlja od šoka.

Sada ih čeka mnogo birokratije. Treba da se utvrdi čije su tijelo kremirali, a Miguela valja i zvanično “vratiti iz mrtvih”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!