Mural sa likovima srpskih sportista u Čikagu: Nole, Jokić i Ivana Vuleta oslikani na zidu zgrade (VIDEO)

Ogromni mural visine osam metara i širine četiri i po metra nalazi na zgradi popularnog Beograd kafe restorana u Irving Park ulici. Mural predstavlja simbol snage uspjeha i izdržljivosti, a oslikao ga je Ludvig Tančez iz Čikaga

U Čikagu je prije nekoliko dana završen mural sa likovima Novaka Đokovića, Nikole Jokića i Ivane Vulete.

Ogromni mural visine osam metara i širine četiri i po metra nalazi na zgradi popularnog Beograd kafe restorana u Irving Park ulici.

Mural predstavlja simbol snage uspjeha i izdržljivosti, a oslikao ga je Ludvig Tančez iz Čikaga.

Vlasnik Beograd kafea je odlučio da to bude baš na zidu ovog restorana gdje se redovno prate sportska dešavanja, a naročito kada se takmiče ova tri svjetska šampiona, Nole, Nikola i Ivana. Mjesto je okupljanja i Noletovih čikaških vatrenih navijača koji ga redovno prate kada igra na US Openu i Sinsinati Openu.

„Ovim muralom želimo da im pošaljemo srdačan pozdrav iz Čikaga i da im pokažemo koliko smo ponosni na sve što su postigli, oni su simbol snage, izdržljivosti i uspjeha I, prije svega, inspiracija za sve nas“, navodi Jelena, menadžer Beograd kafea.

Pored novog murala sa likovima svjetskih šampiona, piše portal srpskatelevizija.com, na Beograd kafeu u Čikagu se nalazi i mural sa likom Nikole Tesle koji je prije nekoliko godina naslikao umjetnik Ascend iz Venecuele i umjetnički rad Tanje Milovanović koja je oslikala azbuku i citat Mome Kapora u unutrašnjem dijelu restorana.

Foto: srpskatelevizija.com

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!