VIDEO: Pogledajte spotove za posljednje pjesme Flamingosa

Pjesme “Bože” i “Za sve sam kriv”, poslednje koje je u grupi “Flamingosi” otpjevao i snimio Marinko Madžgalj, dostupne su svima koji pošalju SMS na broj 3336 čime automatski učestvuju u dobrotvornoj akciji namijenjenoj ćerki prerano preminulog muzičara i glumca

Grupa Flamingosi osnovana je 2005. godine od strane voditelja Ognjena Amidžića i glumca Marinka Madžgalja. Usljed bolesti od koje je dugo bolovao, Marinko je izgubio bitku sa životom, te je zato Ognjen odlučio da u njegovu čast ekranizuje posljednje pjesme i na taj način obilježi period kada su njih dvojica zajedno stvarali muziku koju smo svi voljeli.

Tekst za pesmu “Za sve sam kriv” napisao je Ognjen Amidžić, za muziku je bio zadužen Ivan Mirković Bambi, a aranžman Marko Kon. Svi koji žele da ovu pjesmu imaju na svojim telefonima treba da pošalju SMS sadržine f1 na 3336. Sav novac koji se prikupi od skidanja pesme, biće doniran Marinkovoj ćerki Sari.

Pjesma “Bože” je veoma emotivna, a ujedno i prava boemska, kafanska pjesma. Muziku i tekst ove numere napisao je Predrag Mizić Miza, a aranžman Marko Kon. I ovu pjesmu možete imati na svom telefonu tako što ćete poslati SMS sadržine m1 na 3336.

Ukupna cijena poruke, za svaku pjesmu pojedinčano, iznosi: u MTS i Telenor mreži 63,60 din, u Vip mreži 63,48 din. Porez je uračunat u cijenu.

Novac prikupljen na ovaj način biće preusmjeren na školovanje Marinkove ćerke Sare Madžgalj.

Podsjetimo, Marinko je preminuo 27. marta u 37. godini nakon duge i teške bolesti.
Za sobom je ostavio porodicu, ćerku Saru i devojku Lanu Sekulić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!