Podsjećanje: Pogledajte kako je izgledao susret Radosava i Milijane nakon 24 godine (VIDEO)

Nakon završetka snimanja serije svi glumci su otišli svojim putevima. Tek, 24 godine kasnije hrvatska glumica Arijana Čulina, koja je igrala Milijanu – Mišura, došla je 2014. godine u Crnu Goru da posjeti Draga Malovića (Radosava) i Zefa Bata Dedivanovića (Joksima)

Tekst o junacima serije “Đekna još nije umrla a ka’ će ne znamo”, koji smo nedavno objavili na našem portalu, izazvao je veliku pažnju čitalaca, a na našem Fejsbuk profilu dobio je više od 2.450 lajkova.

Ovu kultnu seriju pokojnog Živka Nikolića zavoljele su brojne generacije širom bivše Jugoslavije, a pojedine rečenice i dijalozi i danas se prepričavaju.

Nakon završetka snimanja serije svi glumci su otišli svojim putevima. Tek, 24 godine kasnije hrvatska glumica Arijana Čulina, koja je igrala Milijanu – Mišura, došla je 2014. godine u Crnu Goru da posjeti Draga Malovića (Radosava) i Zefa Bata Dedivanovića (Joksima).

Drago Malović je preminuo nedugo nakon tog susreta.

Kako je izgledao dirljivi susret pogledajte u videu.

“Đekna” 28 godina kasnije: Radosav, Miladin, Ljeposava i Joka više nijesu među živima, Jeka, Mišur i Joksim se rado sjećaju tog perioda

Drago Malović, IN MEMORIAM: Teško je povjerovati glumcu da više nije živ

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!