Zagreb: Otac u posljednjoj sekundi spasio život bebi od ludaka za volanom (VIDEO)

Pijani vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, srušio stup semafora i popeo sa na trotoar te je malo nedostajalo da pokosi tromjesečnu bebu koja se ondje zatekla u šetnji s ocem

Pravovremena reakcija oca, koji je izmakao dječija kolica prije nego što je na njih naletio “audi” koji je vozio pijani vozač, spasla je danas prepodne u Zagrebu život tromjesečne bebe, prenosi Hina.

Hrvatska agencija navodi da je beba pritom ispala iz kolica i lakše je povrijeđena, a pomoć joj je ukazana u Klinici za dječije bolesti.

U zagrebačkoj policiji kažu da se “audi” oko 10 sati zabio u semafor u Ilici, kod kućnog broja 125, na mjestu na kojem se nalazila beba u kolicima, čiji je otac pravovremeno izmakao kolica prije naleta vozila.

“Policija je izvršila uviđaj i protiv vozača je pokrenuta prekršajna istraga, a biće pokrenut i postupak u skladu sa rezultatima istrage”, rečeno je agenciji u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Mediji navode da je vozač “audija” bio u alkoholisanom stanju i da mu je izmjereno 1,87 promila alkohola u krvi, kao i da je počinio nesreću bježeći pred policijom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!