Nova žrtva Zlatana Ibrahimovića: Pogledajte šta je slavni fudbaler uradio poštaru (VIDEO)

Ovog puta Ibrahimović je u prostorijama Vitamin Wella dočekao poštara na biciklu, od kojeg je očekivao da preveze cijelu paletu vode Vitamin Well. Kako je tekao razgovor i kako se završio pogledajte u videu

Prošle sedmice Zlatan Ibrahimović je u sklopu promocije svoje vode Vitamin Well objavio video u kojem intervjuiše čovjeka za posao.

Mladić je ostao šokiran činjenicom da je došao da ga intervjuiše ponajbolji napadač svijeta, pa skoro da nije odgovorio ni na jedno pitanje koje mu je Ibra postavio.

Ovoga puta Ibrahimović je u prostorijama Vitamin Wella dočekao poštara na biciklu, od kojeg je očekivao da preveze cijelu paletu vode Vitamin Well, piše portal avaz.ba.

“Ovo je paket”, rekao je Ibra, pokazujući pri tom na paletu voda.

“Mislim da nije”, odgovorio je poštar.

Kada ga je Ibra uvjerio da je to zaista paket koji mora da preveze, mladić je shvatio da je u problemu.

“Sra…! Mislim da ću morati da pozovem pomoć”, rekao je mladić.

Ibra ne bi bio Ibra da mu nije kontrirao:

“Ne, ne. Nemoj nikoga da zoveš. Želim samo tvoju pomoć”, rekao je Ibra.

Nakon što su napunili veliku torbu paketima vode (ni trećinu palete), napadač PSG-a pomogao je mladiću da je stavi na leđa, a potom mu je uvalio i karton sa njegovim likom.

“Zar se ne može nekako sklopiti?”, upitao je zabrinuti mladić.

“Ne, ne. Zlatan se ne sklapa ni za koga. Stavi ga pod jednu ruku, a drugom vozi bicikl. Upotrijebi maštu. Ja igram fudbal, ti voziš bicikl”, poentirao je Ibra, poslao mladića van i počeo da se smije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!