Iseljenici su most koji povezuje Crnu Goru i SAD

Crna Gora je posvećena jačanju međusobnih veza između crnogorskih institucija i iseljeničkih organizacija, ocijenjenili su na sastanku sa grupom iseljenika porijeklom iz Crne Gore potpredsjednik Skupštine Suljo Mustafić i ministar turizma i održivog razvoja Branimir Gvozdenović

Crna Gora je posvećena jačanju međusobnih veza između crnogorskih institucija i iseljeničkih organizacija, ocijenjenili su na sastanku sa grupom iseljenika porijeklom iz Crne Gore potpredsjednik Skupštine Suljo Mustafić i ministar turizma i održivog razvoja Branimir Gvozdenović.

Sastanak u Njujorku je, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Skupštine, organizovao Ćazim Džaferović, ugledni privrednik i donator porijeklom iz Bara, koji skoro 50 godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Predstavnici iseljenika istakli su zadovoljstvo dostignutim stepenom evroatlantskih integracija Crne Gore i ukazali na brojne mogućnosti jačanja saradnje u različitim oblastima. Sagovornici su, takođe, konstatovali da su iseljenici most povezivanja Crne Gore i SAD-a”, piše u saopštenju.

Susretu je prisustvovao i generalni konzul Crne Gore u Njujorku Zoran Janković.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!