Beograđanin koji je poginuo u SAD iza sebe ostavio sina Dušana (2) i suprugu: Na Milana naletio automobil koga je jurila policija!

Alilovići pokušavaju da u ovim za njih potresnim trenucima organizuju sahranu i prebace Milanovo tijelo za Srbiju, što za njih sada predstavlja veliki trošak. Takođe, porodica i prijatelji su organizovali i prikupljanje novca ne bi li Milanovom sinu i supruzi bar malo olakšali život i budućnost bez glave porodice, pa mole sve ljude dobre volje da pomognu donacijama preko platforme Go Fund Me

Milan Alilović (41), Beograđanin koji je u SAD došao da bi izdržavao porodicu i obezbijedio bolju budućnost svom sinu Dušanu, poginio je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u državi Misisipi prije tri dana.

Kako piše Serbian Times, Alilović je upravljao svojim kamionom sa prikolicom kada je na njega naletjelo vozilo iz suprotnog smjera na autoputu I-55, što je izazvalo eksploziju i požar. Srbin je preminuo na licu mjesta, a policija je nedugo zatim uhapsila osumnjičenog koji se nalazio u drugom vozilu i nije zadobio teže povrede.

Porodica Alilović, koju je teško pogodila vijest iz Misisipija, zavijena je u crno. Pogotovo zbog načina na koji je Milan stradao, nedužan, bez svoje krivice, dok je obavljao svoj posao.

Milan iz braka sa suprugom Nikolinom dobio je sina Dušana, koji još uvek nema ni pune 2 godine.

Milanova tragedija im još teže pada kada se zna da je njegov mlađi brat Dušan 2005. takođe poginuo u saobraćajnom udesu, u cvijetu mladosti. Imao je tada samo 21 godinu. U spomen na stradalog brata Milan je svom sinu nadenuo ime – Dušan.

Alilovići pokušavaju da u ovim za njih potresnim trenucima organizuju sahranu i prebace Milanovo tijelo za Srbiju, što za njih sada predstavlja veliki trošak. Takođe, porodica i prijatelji su organizovali i prikupljanje novca ne bi li Milanovom sinu i supruzi bar malo olakšali život i budućnost bez glave porodice, pa mole sve ljude dobre volje da pomognu donacijama preko platforme Go Fund Me.  

POLICIJSKA POTJERA POČELA U ARKANZASU

Policijska potera za osumnjičenim zbog nasilja u porodici počela je u Arkanzasu i završila se tragično u Misisipiju, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Kritenden.

Tokom potjere, policajci su koristili stop-palice kako bi zaustavili vozilo osumnjičenog, koje je potom uletjelo u saobraćaj iz suprotnog smjera, frontalno se sudarivši sa kamionom kojim je upravljao Alilović.

Svedok događaja Milinda Ričardson je rekla da se vozila međudržavnom magistralom kada su policijski automobili projurili pored nje. Zaustavila se i sklonila s puta nekoliko sekundi pre nego što je došlo do nesreće.

„Pogledala sam iza sebe u retrovizor i tamo je dolazio beli automobil, a iza njega nekoliko policajaca. Udario je u stop-palice, prevrnuo se, i sudario se sa kamionom koji je dolazio u susret, posle čega je usledila eksplozija i oblak crnog dima”, rekla je ona.

OSUMNJIČENI PRETHODNO KOLIMA PRESREO SUPRUGU

Policijska uprava Merion saopštila je da je osumnjičeni priveden pod optužbom za nasilje u porodici koje se dogodilo u okrugu DeSoto i prevezen u bolnicu.

Oni ističu da su počeli da jure osumnjičenog nakon incidenta u kome je osumnjičeni presreo svoju suprugu (oboje iz Viskonsina) automobilom. Žena je imala nalog za zabranu kontakta protiv osumnjičenog. Vozila je autoputem I-55 severno od Meriona kada je muškarac presreo njen automobil, zbog čega je udarila u betonski zid.

Istraga je i dalje aktivna i u toku kroz policijsku upravu Marion i policijsku upravu Hernando, prenosi Serbian Times.

Molimo sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu ovoj porodici.

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!