U Podgorici uhapšen državljanin Srbije: Osumnjičen da je seksualno zlostavljao ćerku

Nakon što je pronađena, djevojčica je dovedena u službene prostorije policije gdje je u prisustvu radnice Centra za socijani rad dala izjavu.Kazala je zašto je napustila porodičnu kuću. Jedan od razloga, kako je navela, je to što ju je otac V. Đ. krajem 2016. godine, u njihovoj porodičnoj kući, dodirivao rukama po tijelu

Foto: Printscreen/YouTube

Podgorička policija uhapsila je juče V. Đ. (44) iz Srbije koji živi u Podgorici, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloljetnju kćerku (17), saopšteno je iz Uprave policije, piše CdM.

Da je riječ o seksualnom zlostavljanju, policija je posumnjala nakon izjave koju je djevojčica dala nakon što je pobjegla od kuće.

Naime, V. Đ. je 29. januara prijavio da je njegova maloljetna ćerka nestala iz kuće 22. januara i da ima saznanja da se nalazi u Podgorici, u kući kod osobe čije ime je naveo.

Nakon što je pronađena, djevojčica je dovedena u službene prostorije policije gdje je u prisustvu radnice Centra za socijani rad dala izjavu.

Kazala je zašto je napustila porodičnu kuću.

Jedan od razloga, kako je navela, je to što ju je otac V. Đ. krajem 2016. godine, u njihovoj porodičnoj kući, dodirivao rukama po tijelu.

“Shodno prikupljenim saznanjima, službenici Stanice za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata i nasilja u porodici CB Podgorica su o događaju obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio sa se V. Đ. uhapsi i privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje”, navode iz Uprave policije.

O hapšenju su obavijestili i dežurnog radnika Centra za socijalni rad Podgorica, kako bi se pobrinuli za smještaj i rješavanje pitanja starateljstva nad drugom maloljetnom kćerkom V. Đ, starom 13 godina, nad kojom je takođe imao starateljstvo.

Iz policije ističu da ne postoje indicije da je zlostavljao i drugu ćerku.

“Službenici CB Podgorica su izvršili provjere, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, na osnovu kojih je utvrđeno da ne postoje indicije koje bi navele na sumnju da je V. Đ. počinio bilo koje krivično djelo na štetu druge ćerke stare 13 godina”, navode iz UP. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!