Lazarevac: Osamdesetogodišnja baka nokautirala fizioterapeuta!

“Dobila ga baba prekidom u prvoj rundi. Jeste mala rastom, al‘ udara ko maljem”, u šali prepričavaju svjedoci trenutak kad je Cvetkovića, ni krivog ni dužnog, udarila A. J, koja kod njega, inače, godinama dolazi na tretmane

A. J. (80) iz Velikih Crljena pretukla je usred Doma zdravlja u Lazarevcu fizioterapeuta Marka Cvetkovića (33), prenosi pisanje “Kurira” portal slobodna-bosna.ba.

Starica je Cvetkovića udarila u glavu, a poslije ovog nesvakidašnjeg događaja intervenisala je i policija.

Incident se dogodio u prvoj smjeni, kad se starica razbješnjela jer je posumnjala da će fizioterapeut Marko Cvetković preko reda u doktorsku ordinaciju umjesto nje uvesti drugu pacijentkinju. Ona se prvo posvađala, a potom i muški odalamila Cvetkovića po glavi.

“Dobila ga baba prekidom u prvoj rundi. Jeste mala rastom, al‘ udara ko maljem”, u šali prepričavaju svjedoci trenutak kad je Cvetkovića, ni krivog ni dužnog, udarila A. J, koja kod njega, inače, godinama dolazi na tretmane.

Sve se odigralo u sekundi, a baka je pokazala istančanu boksersku tehniku, na kojoj bi joj pozavidjeli i prilično iskusni ulični fajteri.

“Pokušao sam da joj objasnim da je pacijentkinji koju sam uveo kod doktorke potrebna hitna intervencija zbog alergije. Nije vrijedjelo ni to što sam se ponudio da joj kupim doručak. Poslije brojnih uvreda, odjednom je ustala, prišla mi korak i onda mi zaviličila šamarčinu, od koje mi se okrenula glava. Ona je mala rastom i skromne građe i zbog toga nikad ne bih posumnjao da ima tako jak udarac. Jedva sam ostao na nogama”, prepričava Cvetković nokdaun u kojem se našao.

Udarac je bio toliko jak da se na Cvetkovićevom vratu jasno ocrtao cio bakin dlan.

Uprava Doma zdravlja je slučaj prijavila policiji, koja je od aktera nezapamćene tuče uzela izjave.

“Još sam šokiran. Ni sam ne znam šta da mislim poslije svega. Ženu koja me je bez razloga udarila poštovao sam kao rođenu majku. Ne boli mene šamar, nego duša zbog njenog nerazumnog postupka”, poslije svega kaže Cvetković.

Radnici Doma zdravlja ogorčeni su ovim napadom na njihovog kolegu, a glavna sestra na odjeljenju fizijatrije Vukica Radović, inače svjedok okršaja, kaže da je u pitanju neviđen skandal.

A. J. nije se javljala na pozive novinara “Kurira”, prenosi Slobodna Bosna.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!