Mašan Čogurić osuđen na 13 i po godina zatvora zbog ubistva braće Davorina i Danijela Ćulafića

Kako pišu “Vijesti”, porodica Ćulafić je negodovala u sudnici zbog presude, a otac ubijenih mladića Borislav Ćulafić je kazao da presudu Čoguriću doživljava kao oslobađajuću

Braća Ćulafić (Foto: Facebook)

Mašan Čogurić osuđen je u Višem sudu u Podgorici na 13 godina i 6 mjeseci zatvora zbog ubistva braće Davorina (31) i Danijela Ćulafića (24).

Vijeće sudija, čiji je predsjednik Vladimir Novović, je navelo da je Čogurić osuđen zbog “teškog ubistva u prekoračenju granica nužne odbrane”, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kako pišu “Vijesti”, porodica Ćulafić je negodovala u sudnici zbog presude, a otac ubijenih mladića Borislav Ćulafić je kazao da presudu Čoguriću doživljava kao oslobađajuću. 

Podsjetimo, braća Ćulafić iz Berana ubijena su u kafiću “Moskva”, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Jedan od metaka koje je Čogurić ispalio pucajući u braću Ćulafić, lakše je povrijedio trudnicu Ernanu Bećović (23) iz Podgorice, koja je u lokalu boravila kao gost. Njoj je metak okrznuo nadlakticu.

Danijel Ćulafić, kojem je Čogurić pucao u glavu, na mjestu je ostao mrtav, a njegov stariji brat, teško ranjen, uspio je da izađe ispred kafića, gdje se sručio na trotoar.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!