Tragao za vozačem koji mu je pregazio sina: Kad se otkrilo ko je, uslijedio je šok!

Otac četvoro djece je nakon nesreće, u kojoj je njegov najmlađi sin ‘AJ’ teško povrijeđen, pokrenuo kampanju na Facebooku tražeći krivca. Bio je uvjeren da je dječaka udario neki nesavjesni vozač te pobjegao

Jamie Ellison iz Gloucestershirea slučajno je pregazio svog 15-mjesečnog sina na izlazu iz njihovog dvorišta. Nije primjetio da je udario u nešto dok je dvije kćeri vozio u školu, prenosi dailymail.co.uk.

Otac četvoro djece je nakon nesreće, u kojoj je njegov najmlađi sin ‘AJ’ teško povrijeđen, pokrenuo kampanju na Facebooku tražeći krivca. Bio je uvjeren da je dječaka udario neki nesavjesni vozač te pobjegao.

Kako prenosi avaz.ba, Britanac je tog jutra smjestio dvije starije kćeri u automobil i krenuo vozeći unazad nesvjestan da mu je sin pao teško povrijeđen uz rub ceste. Nesrećno dijete je tako ležalo neko vrijeme dok ga nije uočio prolaznik i pozvao hitnu pomoć.

Kad je policija kasnije pregledala snimak okolnih nadzornih kamera došli su do šokantnog otkrića.

– Da, to sam bio ja. Nisam ga niti vidio niti osjetio udarac. Zamislite kako se osjećam. Zauvijek ću osjećati krivnju, izjavio je nespretni otac.

Dodao je da se dječak dobro oporavlja, a nakon bolničkog liječenja je poslan na kućnu njegu.

– Srećom je dovoljno mlad da će zaboraviti taj užasan dan. Ja neću nikada, rekao je Jamie.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!