Sirijac, kojeg je saplela mađarska snimateljka, sa sinovima stigao u Njemačku!

Sirijski fudbalski trener Osama al Abd al Mohsen je, poslije višenedjeljnog putovanja, konačno stigao do Njemačke, gdje je smješten u jedan izbeglički kamp. Na društvenim mrežama se pojavila njegova fotografija sa sinovima

Sirijski fudbalski trener Osama al Abd al Mohsen i njegov sedmogodišnji sin, koji su postali poznati nakon što ih je saplela mađarska snimateljka Petra Laslo, stigli su u Njemačku!

Petra je namjerno saplela Osamu dok je držao sina u naručju, a nakon što je grupa izbjeglica iz Sirije probila kordon mađarske policije. Snimateljka TV stanice N1 je momentalno dobila otkaz nakon što je u javnosti prikazan snimak kako sapliće izbjeglice, a na snimku se vidi da je i šutirala migrante koji su bježali od policije.

Osama je proslavljeni sirijski fudbalski trener koji je sa porodicom pobjegao iz sirijskog grada Der ez Zoa i preko Turske stigao do Mađarske.

On je, prenosi portal alo.rs, poslije višenedjeljnog putovanja konačno stigao do Njemačke, gdje je smješten u jedan izbeglički kamp, a na društvenim mrežama se pojavila njegova fotografija sa sinovima.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!