Emotivna ispovijest Đorđa Balaševića: Zbog ćerke sam se istetovirao kada je bila nepokretna i na rubu života

Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživjela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika borba za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Tada smo joj obećali da će svako od nas učiniti nešto što bi ona voljela, a što inače nikako ne bismo uradili, ispričao je pjevač

Đorđe Balašević nikada nije krio da mu je jedan od najtežih perioda u životu bio kada mu je ćerka Jelena 1999. godine doživjela tešku saobraćajnu nesreću.

Jelena Beba Balašević tada je mjesecima bila nepokretna i na rubu života.

Kako bi usrećio nasljednicu koja se tada borila za život, Balašević je odlučio da uradi nešto čemu se do tada protivio – da se istetovira.

Osim tetovaže miša Amosa na lijevoj ruci, Đorđe je za Jelenu obrijao i glavu.

Beba Balašević (Foto: Facebook)

“Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživjela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika borba za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Tada smo joj obećali da će svako od nas učiniti nešto što bi ona voljela, a što inače nikako ne bismo uradili”, ispričao je pjevač u intervjuu za hrvatski list “Vjesnik”.

“Mama joj je rekla da će letjeti preko okeana iako se boji letjenja. Ja sam pristao da obrijem glavu i uradim tetovažu. Naša ćerka je to poželjela i znali smo da će joj to pomoći”, rekao je Đole.

Balašević i njegova supruga Olivera osim Jelene imaju i sina Aleksu i ćerku Jovanu, prenosi magazin “Azra”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!