Video: Kad Novak psuje, Jelena se crveni!

Nakon što je od Španca Lopeza izgubio drugi set, Novak Đoković je pobjesnio – skinuo je majicu, otišao do svoje stolice, sjeo, izlupao reket o torbu i počeo da se dere. Njegovu suprugu Jelenu je legendarni američki teniser, a sada komentator John McEnroe zamolio da prevede šta je to Novak vikao – psovao, ali se ona postidjela, šarmantno osmjehnula i zavrtjela glavom

Novak Đoković se plasirao u polufinale US opena pobjedom nad Špancem Felicianom Lopezom, ali nije sve išlo glatko po najboljeg tenisera svijeta u četvrtfinalnom meču.

 

Srpski igrač je, piše Kurir, izgubio drugi set rezultatom 3:6, zbog čega je pobjesnio. Bukvalno! Skinuo je majicu, otišao do svoje stolice, sjeo, izlupao reket o torbu i počeo da se dere. To je Đokoviću očigledno pomoglo, jer je kasnije dobio naredna dva seta.

 

Njegova supruga Jelenaje nedugo zatim zamoljena od legendarnog američkog tenisera, a sada komentatora Johna McEnroea, da prevede šta je to Novak vikao – psovao. Ona se postidjela, šarmantno osmjehnula i zavrtjela glavom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!