Incident u američkoj sudnici: Ugledao ubicu svoje ćerke i uzeo pravdu u svoje ruke (VIDEO)

Otac ubijene djevojčice, Dwayne Smith, krenuo je prema Cliffordu Thomasu i udario ga kada to niko nije očekivao. Policajci su odmah reagovali i razdvojili ih. Sud je oca udaljio iz sudnice i odlučio da ga ne kazni zbog toga što je nasrnuo na optuženog

U jednoj američkoj sudnici zamalo je došlo do žestoke tuče između optuženog ubice i oca djevojčice (3) koju je ubio.

Tokom suđenja Jasmine Gordon i njenom momku Cliffordu Thomasu, koji su optuženi za smrt trogodišnje Jamile Smith, došlo je do pomenutog incidenta.

Otac ubijene devojčice, Dwayne Smith krenuo je prema Thomasu i udario ga kada to niko nije očekivao. Policajci su odmah reagovali i razdvojili ih.

Sud je oca udaljio iz sudnice i odlučio je da ga ne kazni zbog toga što je nasrnuo na optuženog.

 Jamila Smith je preminula u septembru prošle godine u bolnici u koju ju je dovela majka. Tamo su ljekari našli masnice na njenom tijelu, što je potvrdilo da je djevojčica bila žrtva zlostavljanja. Umrla je od ozbiljnih povreda glave i grudi, zbog čega se njena smrt smatra ubistvom.

Jasmine Gordon je osuđena na sedam do 15 godina za ubistvo i na 14 do 25 godina za zlostavljane djeteta i saučesništvo. Obje kazne će odsluživati istovremeno. Thomas je osuđen na četiri i po do 15 godina zatvora zbog ubistva i na jednu do dvije godine zbog opiranja hapšenju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!