Podgoričanin Mehmed Drešević zbog sopstvene gluposti postao internet zvijezda (VIDEO)

Nakon što je postigao treći gol na utakmici, zaletio se do ograde uz teren, preskočio je, sjeo u prvi red tribina i počeo pljeskati sam sebi. Sudija nije imao razumijevanja za ovakvo slavlje, pa je Dreševiću, koji je od ranije imao žuti karton, dao drugi žuti i isključio ga

Mehmed Drešević, igrač Norrbyja, trebao je biti junak trijumfa nad Tvaakerom 6:1 u kojem je postigao tri gola, ali dan kasnije svi mu se smiju. Jer zadnji, treći gol, koji je postigao sjajnim poluvolejem, odlučio je proslaviti tako da je za to nagrađen crvenim kartonom.

Igrač koji je do ove utakmice u karijeri dao samo jedan gol i to prije pet godina, bio je van sebe od sreće zbog spektakularnog prekida golgeterskog posta.   Proslavio ga je onako kako je očito odavno zamišljao da će to napraviti, jer odbio je sve pokušaje saigrača da mu se približe i čestitaju i umjesto toga zaletio se do ograde uz teren, preskočio je, sjeo u prvi red tribina i počeo pljeskati sam sebi.  

Kako prenosi Avaz, sudija nije imao razumijevanja za ovakvo slavlje, pa je Dreševiću, koji je od ranije imao žuti karton, dao drugi žuti i isključio ga, a junaka koji je postao tragičar.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!