Video: Kristijan Golubović dobio batine od Albanca Agima Abdulahua, slijedi revanš

Juče je u Beču održan meč između Kristijana Gulubovića i Agima Abdulahua, koji je završen nakon samo 56 sekundi. Trinaesta sekunda u „noći gladijatora“, bila je kobna za Golubovića, koji se nakon udarca Abulahua, našao na podu…

Albanski borac je znao da iskoristi situaciju, odmah se našao nad Kristijanom, i zadao mu još nekoliko žestokih udaraca u glavu. Međutim, čuveni mafijaš iz Srbije je sve to izdržao. Nastalo je hrvanje, a sudije su ubrzo prekinule meč.

Na video snimku se ne vidi baš najbolje da li je Golubović dao znak rukom da se prekine meč. Uglavno, sudije su Agima Abdulahua proglasile za pobjednika.

Nakon meča, Agim je preko Fejsbuka poručio Kristijanu Goluboviću da je bio maksimalno spreman, da ga je dugo studirao, i da ga razumije što neće da prizna da je od jednog njegovog udarca pao na pod.

„Dobices revanš i znam da su te opomenuli mnogi da imam j…n haken. Ali, ipak si išao na njega. Ja nemam vremena da raspravljam sa svakim, imam pobjedu. Mi se vidimo na revanš“.

Kristijan je odmah odgovorio protivniku:

„Dobio bi ti Agime haken zauvijek da sam video zastavu nepostojećeg albanskog Kosova, dok smo stajali tokom proglašavanja pobjednika. Ti si teški nacionalista i kompleksaš. Mogao sam da te zgazim, ali sam izabrao lošu taktiku. Nisam te napao i tresnuo ili izbacio iz ringa a tebi je prošla ta frljoka seljačka jer sam znao da nikada ne možeš da me završiš nokautom. Da sam ja tebe tako zakačio, još bi ležao u bolnici. Imao si sreće i sudije, kao i moju riječ da neću praviti ništa sem sportskog i korektnog ponašanja. Prestani da se pališ više, oficijelno si pobijedio, a ja ti dajem reč najvećeg Srbina (Obilića), u revanšu će da te iznose doktori…!!!“.

Nakon još par prozivki preko Fejsbuka, Kristijan je uputio par psovki.

„Deset Agima ne može da me pobijedi. Udario me najmanje 15 puta, oko napumpao, ogulio nos i lice, a kao da me je komarac ujedao. Kad sam krenuo ka njemu i počeo da izvlačim glavu, udario ga dva puta…, onda je sudija bez ikakvog razloga prekinuo meč“.
Kristijan je na svom profilu napisao da je za borbu dobio 10.000 eura.

Pogledajte borbu: 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!