Prijatelji Tamare (35) koja je stradala u Njujorku neutješni, riječi njene drugarice slamaju srce: “Zauvijek ćeš ostati djelić moje duše”

Tamara je porijeklom iz okoline Niša, a u Ameriku je odselila 2017. godine. Na svom Instagram profilu često je objavljivala fotografije na osnovu kojih se može zaključiti da je voljela život i živjela ga punim plućima. Nažalost, sudbina je htjela drugačije

“Zauvijek ćeš ostati djelić moje duše koji je znao sve, uvijek razumio”, napisala je prijateljica Tamare Lapadatović (35), Srpkinje koja je sa državljaninom Crne Gore Aleksandrom Jokanovićem stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Njujorku.

Prijatelji stradale Tamare opraštaju se od nje na društvenim mrežama, a riječi jedne od njih kidaju dušu.

“Dušo moja, šta da napišem, a da to ne znaš? Zauvijek ćeš ostati onaj moj djelić duše koji je znao sve, uvijek razumio. Naši dani i noći u kojima smo svašta delile i pričale jedna sa drugom. Znala si moju ljubav prema tebi. I nosi je sa sobom uvijek. A ja ću nositi tvoju čuvati naše tajne i naše lijepe dane kao da si tu! Zauvijek ćeš živjeti u mom srcu! Počivaj u miru anđele moj najlepši. Volim te zauvijek”, napisala je Tamarina prijateljica na društvenim mrežama sa njihovim zajedničkim fotografijama.

Tamara je poreklom iz okoline Niša, a u Ameriku je odselila 2017. godine. Na svom Instagram profilu često je objavljivala fotografije na osnovu kojih se može zaključiti da je voljela život i živjela ga punim plućima. Nažalost, sudbina je htjela drugačije.

Njujork plače za Tamarom i Aleksandrom: Prijatelji u nevjerici, pokrenute akcije sakupljanja novca za transport tijela u Niš i Podgoricu

PRIKUPLJAJU SE NOVČANA SREDSTVA DA SE TIJELO PREBACI U SRBIJU

Njeni prijatelji pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tijela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se poslednji put oproste od nje i isprate je na vječni počinak.

Tamara Lapadatović (35) poginula je sa Aleksandrom Jokanovićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je motor na kome su se nalazili udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Kako su prenijeli američki mediji, dvije osobe su poginule u ranim jutarnjim časovima kada je njihov motocikl udario u bok automobila, piše “Blic”.

Kako je saopšteno iz policije, 32-godišnji muškarac i 35-godišnja žena poginuli su nakon što je motocikl kojim su se vozili udario u Tojotu RAV4 u blizini 3. avenije i E. 103. ulice na Menhetnu oko 4.43.

Hitna pomoć je došla u 4:43 sati i mogli su da konstatuju samo smrt.

VOZAČ AUTOMOBILA OSTAO NA MJSTU NESREĆE

Kako prenose američki mediji, njihova tijela su bila prekrivena bijelim čaršafima u blizini oštećenog motocikla i terenca.

Vozač “Tojote” ostao je na mjestu nesreće prije nego što je u stabilnom stanju prevezen u bolnicu Mount Sinai, javlja Post.

Policija je do sada saopštila da nije bilo hapšenja u vezi sa nesrećom.

Foto: društvene mreže

Tamara je dan prije tragedije u Njujorku objavila snimak koji sada tjera suze na oči: “Svi zaslužuju nove početke” (VIDEO)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!