Markova djevojka se bori za život: “Sigurni smo da je htio da je zaštiti…”

“Marko je trebalo na jesen da krene na studije, svi smo očekivali da će krenuti očevim stopama i da će nastaviti porodični biznis. I dalje ne možemo da vjerujemo da ga nema, ali 100 odsto smo sigurni da je, ukoliko je vidio taj auto koji je naletio na njega, pokušao da zaštiti svoju djevojku kako bi ona bila dobro”, rekli su Markovi prijatelji za medije

Na mjestu suvozača u automobilu kojim je u nedjelju upravljao Marko Niketić (17), porijeklom iz Srbije, a koji je poginuo na mjestu, bila je njegova djevojka (17), otkrili su američki istražitelji.

Tinejdžerka je u nesreći zadobila teške povrede opasne po život i ljekari se od nedjelje bore za njen život, piše “Kurir”.

Stravična nesreća dogodila se kada se u automobil u kojem je bio par tinejdžera, zakucao “mustang” u kujem su bila dvojica muškaraca, vozač i suvozač, od kojih je suvozač teže povrijeđen, a vozač lakše.

Za Marka Niketića svi imaju samo reči hvale, a njegova porodica važi za uglednu i vrlo poštovanu u Čikagu. Svi su van sebe od šoka, a Marko je stradao samo nekoliko dana prije mature zakazane za subotu, 18. maj, i diplomiranja u nedjelju, 2. juna. Pored porodice, od njega se opraštaju i bliski prijatelji, koji su za medije otkrili “da vjeruju da je Marko u tim kobnim trenucima, kada je shvatio šta se dešava, pokušao da zaštiti svoju djevojku”.

“Marko je trebalo na jesen da krene na studije, svi smo očekivali da će krenuti očevim stopama i da će nastaviti porodični biznis. I dalje ne možemo da vjerujemo da ga nema, ali 100 odsto smo sigurni da je, ukoliko je vidio taj auto koji je naletio na njega, pokušao da zaštiti svoju djevojku kako bi ona bila dobro”, rekli su Markovi prijatelji za medije.

“Dvije osobe odvedene su u Luteransku opštu bolnicu, a jedna u bolnicu Evanston. Vozač “mustanga” hospitalizovan je sa povredama koje nisu opasne po život. U kritičnom stanju nalazi se suvozač iz “mustanga”, ali i Markova djevojka”, navode mediji.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!