Snimak užasa iz Ukrajine: Ljudi su stajali na semaforu, a onda je ispred njih nastao pakao (VIDEO)

Guverner Dnjepropetrovske oblasti Valentin Rezničenko rekao je da su rakete pogodile nekoliko mesta u Dnjepropetrovskoj oblasti. Jedna od raketa koja je pogodilo Dnipro pala je pored autobusa u kojem su tada bili civili. Gradonačelnik Dnjipra Boris Filatov rekao je da su svi preživjeli

Ruska vojska danas je raketirala glavni grad Ukrajine Kijev i mnoge druge gradove.

“Ukrajina je pod raketnim napadom, imamo informacije o mnogim pogođenim gradovima u našoj zemlji”, objavio je zamenik šefa kancelarije ukrajinskog predsjednika Kirilo Timošenko na komunikacijskoj platformi Telegram.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski kaže da Rusija njegovu zemlju želi da “izbriše s lica zemlje”.

“Pokušavaju da nas unište i izbrišu sa lica zemlje… da unište naše ljude koji spavaju kod kuće u gradu Zaporožju. Da ubiju ljude koji idu na posao u Dnjipru i Kijevu”, rekao je Zelenski na Telegramu. Sirene za vazdušnu uzbunu čuju se širom Ukrajine. Projektili pogađaju. Nažalost, ima mrtvih i ranjenih.

Među gradovima koje su Rusi u ponedjeljak raketirali našao se Dnjipro, grad u Dnjepropetrovskoj oblasti na istoku zemlje.

Ukrajinski mediji pišu da su u napadu na tu oblast ubijene najmanje četiri, a povređeno najmanje 19 osoba.

Guverner Dnjepropetrovske oblasti Valentin Rezničenko rekao je da su rakete pogodile nekoliko mesta u Dnjepropetrovskoj oblasti.

Jedna od raketa koja je pogodilo Dnipro pala je pored autobusa u kojem su tada bili civili. Gradonačelnik Dnjipra Boris Filatov rekao je da su svi preživjeli, prenosi “Jutarnji list”.

Na društvenim se mrežama pojavio video tog raketnog napada.

Idi na VRH
error: Content is protected !!