Utvrđuje se uzrok smrti Ekrema Jevrića: Dženaza biće održana u nedjelju

Porodica Jevrić je bila planirala da dženaza (sahrana) bude održana u subotu (5.mart), ali je u međuvremenu naložena obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Ekrema Jevrića

Večeras je u Ali-pašinoj džamiji u Njujorku na hiljade ljudi izrazilo saučešće porodici Ekrema Jevrića, koji je preminuo u ranim jutarnjim satima ispred svoje kuće u Jankersu.

Podsjetimo, Ekrem je prije nekoliko mjeseci imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova. Na stomaku je imao tri hirurška reza, od koji je jedan dugačak 12 inča (30.48 centimetara). Ipak, kako nam je tada kazao, osjećao se dobro i vjerovao je da će se što prije oporaviti.

Jutros, oko pet sati, krenuo je na posao. Prethodno je u kući sa suprugom Igbalom popio kafu, a kasnije ga je u automobilu ispred kuće pronašao sin. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali za Gospodu nije bilo spasa.

“U pet je jutros krenuo na posao. Ušao je u automobil i tu je umro. Nije ni upalio automobil. Ne mogu da vjerujem da smo ostali bez Ekrema”, kazala nam je kroz plač njegova supruga Igbala.

Porodica Jevrić je bila planirala da dženaza (sahrana) bude održana u subotu (5.mart), ali je u međuvremenu naložena obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Ekrema Jevrića.

Dženaza će biti održana u nedjelju (6.mart) na Washington mezarju na Long Islandu. Prethodno će u Ali-pašinoj džamiji u Astoriji u 8:00 sati biti klanjana dženaza namaz.

Foto: AK STUDIO

bronksM

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!