Betel i Brnabić najavljuju jačanje odnosa između Luksemburga i Srbije

Sjutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg, napisao je Betel na Tviter nalogu

Premijeri Luksemburga i Srbije sa partnerima (Foto: Tviter)

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila da će lično nastaviti da radi na daljem jačanju odnosa između Luksemburga i Srbije.

Brnabić boravi u poseti Luksemburgu gde će biti nastavljeni razgovori o oblastima saradnje započete tokom posjete Beogradu premijera te zemlje Gzavijea Betela.

“Moram da kažem da sam se ponovo zaljubila u Evropu. Biti ovde u Luksemburgu i razgovarati o evropskim integracijama Srbije i o planu proširenja nove Evropske komisije, nema boljeg mjesta od Šengena da se promišlja o tome”, rekla je Brnabić na konferenciji za novinare sa premijerom Luksemburga, prenosi rs.n1info.com.

Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đorđević.

On je prošle noći objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

“Sjutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg”, napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najljepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga posjeti.

“Poslije njegove posjete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga”, napisala je premijerka Srbije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!