Užas u Subotici: Majka podvodila ćerku od 14 godina i naplaćivala 6.000 dinara

Muškarci su sa četrnaestogodišnjakinjom imali seksualni odnos dok se njena majka nalazila u susjednoj prostoriji

Ilustracija (Foto: YouTube/Printscreen)

Protiv Subotičanke Eleonore R. (42) Više javno tužilaštvo vodi istragu zbog sumnje da je svoju četrnaestogodišnju ćerku podvodila muškaracima i seksualne usluge sa njenim maloljetnim djetetom im naplaćivala 6.000 dinara, saznaje „Blic“.

Kako saznaje taj list, majka monstrum je ove godine, od januara do polovine februara, u svojoj kući u Subotici primala muškarce koji su imali seks sa njenom maloljetnom ćerkom i za to im je naplaćivala.

Eleonora R. je ćerku podvodila u svojoj kući, u širem centru Subotice.

“Svoju maloljetnu ćerku ona je predala drugim licima, starijim muškarcima, radi vršenja prostitucije. To je radila tako što je u više navrata mobilnim telefonom stupala u kontakt sa trojicom muškaraca iz Subotice i obližnjeg naselja. Dogovorila bi sa njima da dođu kod nje kući da bi imali seksualni odnos sa djevojčicom”, kaže izvor „Blica“.

Muškarci su sa četrnaestogodišnjakinjom imali seksualni odnos dok se njena majka nalazila u susjednoj prostoriji!

“Osumnjičena je svaki put za podvođenje svoje maloletne ćerke dobijala 6.000 dinara. Svjesno je sve radila”, kaže sagovornik “Blica”.

Eleonora R. je osumnjičena za krivično djelo trgovine ljudima, a u Višem sudu u Subotici “Blicu” je potvrđeno da se osumnjičena nalazi u pritvoru i da je Više javno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Prema riječima Rajka Maravića, portparola Višeg suda, za ovo krivično djelo zaprijećena je kazna zatvora od pet do 20 godina.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!