Došli po mladu pa – razvalili kapiju: Snimak svadbe iz Sjeverne Makedonije nazivaju primitivnim, ali njima je bilo lijepo (VIDEO)

“Kakav primitivizam! Vlasnici bi trebali da traže odštetu zbog toga”, pisali su neki tviteraši. Čini se da mladenci nisu zamjerili gostima na tom potezu jer je video ipak “ugledao svjetlo dana”

Svadba u mjestu Lešani u Sjevernoj Makedoniji postala je viralna zbog neuobičajenog i nesvakidašnjeg ponašanja zvanica. U trenutku kada su gosti stigli po mladu, u zanosu i uz podršku trubača, došlo je do incidenta koji je izazvao podijeljene reakcije na društvenim mrežama.

Svatovi su, u svojoj ushićenosti, razvalili velika ulazna vrata od kapije, a potez, popraćen muzikom, dodatno je užario atmosferu.

Reakcije na društvenim mrežama bile su uglavnom negativne, uz kritike na račun svatova zbog njihovog “primitivnog” ponašanja, piše 24sata.hr.

“Kakav primitivizam! Vlasnici bi trebali da traže odštetu zbog toga”, pisali su neki tviteraši. Čini se da mladenci nisu zamjerili gostima na tom potezu jer je video ipak “ugledao svjetlo dana”.

Idi na VRH
error: Content is protected !!