Šahmanović: Draža je imao Mulalića, Milošević Abdića, a Mandić Ibrahimovića

On tvrdi da je Ibrahimović na GO BS rekao da mu je Spajić obećao razne investicije. “Od Štedima, tunela do Peći, puta Plav-Bogićevica itd. I sjetih se mog dobrog prijatelja koji jednom reče: ‘Mogao je i Slobodan Milošević napraviti trg u Plavu i put prema Gusinju pa ga ne bismo glasali’”, kazao je Šahmanović

Potpredsjednik Bošnjačkog vijeća Bejto Šahmanović rekao je da je lider Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović prodao stranku zbog funkcije ministra, a na šta je on upozoravao.

“Pred cijelim Glavnim odborom BS-a, u februaru ove godine sam rekao u lice Ibrahimoviću da je došao po nalogu određenih službi da upropasti BS i da će je zbog sopstvene funkcije prodati – što se, nažalost, ispostavilo tačno. Nekad je Draža Mihailović imao Mustafu Mulalića u svom štabu, Slobodan Milošević Fikreta Abdića, a sada četnički vojvoda Andrija Mandić ima Kilibardinog pulena Ervina – Dražu Ibrahimovića”, rekao je Šahmanović.

On tvrdi da je Ibrahimović na GO BS rekao da mu je Spajić obećao razne investicije.

“Od Štedima, tunela do Peći, puta Plav-Bogićevica itd. I sjetih se mog dobrog prijatelja koji jednom reče: ‘Mogao je i Slobodan Milošević napraviti trg u Plavu i put prema Gusinju pa ga ne bismo glasali’”, kazao je Šahmanović.

On je pozvao “sve časne, poštene i rodoljubive Bošnjake na pružanje otpora jednoj ovakvoj odluci, čime ćemo poslati poruku da ovakva bruka i sramota nema podršku među bošnjačkim narodom u Crnoj Gori”, prenose “Vijesti”.

“Bošnjacima je više nego ikad neophodna politička alternativa koja će brinuti o interesima našeg naroda, a ne interesima Ibrahimovića i njegovih pulena”, rekao je Šahmanović.

Foto: Bejto Šahmanović (Screenshot/TV Vijesti)

Idi na VRH
error: Content is protected !!