Da li je ovo najgore izvođenje američke himne ikad: Pjevačica tvrdi da je bila pijana (VIDEO)

“Neću vam lagati, bila sam pijana sinoć”, napisala je na X-u. “Prijavljujem se u ustanovu kako bih dobila pomoć koja mi je potrebna. To sinoć nisam bila ja. Zbog svoje izvjedbe izvinjavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlju koju toliko volim. Javiću vam kako mi je na rehabilitaciji, čujem da je jako zabavno”, dodala je

Pjevačica Ingrid Andress nastupila je na MLB-jevom Home Run Derbyju u Arlingtonu u Teksasu gdje je izvela američku himnu, a snimak njenog nastupa brzo se proširio internetom.

Kako se čuje na snimku, jasno je da Ingrid ne pjeva dobro, zbog čega je video postao viralan. Mnogi su nagađali da je Ingrid došla pijana da pjeva himnu Sjedinjenih Američkih Država.

“Mora da je pijana”; “Ovo je teško gledati”, “Loš vikend za biti uho u Americi”, “Ovo izgleda kao neke od najgorih audicija Američkog idola”, “Kako je moguće da je ona bila nominovana za Grammy, a ovako zvuči”, samo su neki od komentara, prenosi Klix.ba.

Ingrid je nakon brojnih reakcija potvrdila da je bila pijana.

“Neću vam lagati, bila sam pijana sinoć”, napisala je na X-u. “Prijavljujem se u ustanovu kako bih dobila pomoć koja mi je potrebna. To sinoć nisam bila ja. Zbog svoje izvjedbe izvinjavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlju koju toliko volim. Javiću vam kako mi je na rehabilitaciji, čujem da je jako zabavno”, dodala je.

Mnogi smatraju da je to najgore izvošenje nacionalne himne koja se ikad čula prije velikog profesionalnog sportskog događaja.

Andress je rođena u Southfieldu u Michiganu, a odrasla je u Coloradu. Iza sebe ima dva studijska albuma – “Lady Like” iz 2020. i “Good Person” iz 2022. Dobila je četiri nominacije za Grammy tokom svoje karijere, uključujući i onu za najbolju novu izvođačicu u 2021. godini.

Foto: Ingrid Andress (Screenshot)

Idi na VRH
error: Content is protected !!