Alkaraz je osvojio Vilmbldon, ali na mrežama ga je zasjenila scena ulaska Kejt Midlton na tribine (VIDEO)

Dok je zauzimala svoje mjesto u kraljevskoj loži u prisustvu ćerke, princeze Šarlot, bila je dočekana gromoglasnim aplauzom. Ovo je bilo drugo javno pojavljivanje Kejt Midlton od kada je britanska kraljevska porodica saopštila da boluje od raka, i od kada se povukla sa nekih kraljevskih dužnosti u martu ove godine, prenosi En-Di TV

Princeza Kejt Midlton je unijela dašak kraljevskog stila u Vimbldon u nedjelju, 14. jula, prisustvujući finalu tenisera Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Ona je uručila šampionski trofej Karlosu Alkarazu, novom pobjedniku Vimbldona nakon uzbudljivog meča u tri seta protiv Novaka Đokovića. Nije samo Alkaraz odnio pobjedu na poznatom turniru, već je to na sebi svojstven način učinila i princeza od Velsa.

Kako prenosi nin.rs, dok je zauzimala svoje mjesto u kraljevskoj loži u prisustvu ćerke, princeze Šarlot, bila je dočekana gromoglasnim aplauzom. Ovo je bilo drugo javno pojavljivanje Kejt Midlton od kada je britanska kraljevska porodica saopštila da boluje od raka, i od kada se povukla sa nekih kraljevskih dužnosti u martu ove godine, prenosi En-Di TV.

Pored kraljevskog ulaska, koji je doveo do maltene stojeće ovacije, pokazalo se da je britanska kruna uspjela da ispliva iz “Kejtgejt” incidenta koji je prijetio da pomrači njihovu slavu i destabilizuje povjerenje u kraljevsku porodicu. Sada su uspjeli da naprave gotovo holivudski povratak, a princeza je na tribine stupila kao pobjednica.

Prije skoro tri mjeseca saopšteno je da je britanska princeza na hemoterapiji, zbog čega nije izlazila u javnost još od Božića prošle godine. Ipak, u junu se vratila svojim kraljevskim dužnostima, kada je prisustvovala vojnoj paradi u Londonu povodom službenog obilježavanja rođendana birtanskog kralja Čarlsa III. U tadašnjoj izjavi rekla je da “dobro napreduje” u liječenju, koje bi trebalo da traje još nekoliko mjeseci.

U međuvremenu, princ od Velsa bodrio je Englesku u finalu Evropskog fudbalskog prvenstva u Berlinu.

Foto: Kejt Midlton (Screenshot/Wimbledon)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!