Nerminu muž i svekrva mučili i seksualno zlostavljali, kupili i mašinu da raskomadaju i samelju tijelo: Stravični detalji ubistva u Sarajevu

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih djelova tijela. Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće

Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga.

Njeno telo bukvalno je izmasakrirano.

OŠIŠALI JE, ČUPALI KOSU

Za ubistvo nesrećne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i pomoć nakon izvršenog krivičnog djela.

Da stvar bude gora, njen suprug je pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda, prijetnja.

No, istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Ledžiba po prethodnom dogovoru ubili Nerminu, i to na vrlo okrutan i brutalan način. Prije ubistva, Nerminu su fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svijetom.

Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske van stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesrećna žena trpjela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih djelova tijela.

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće, prenosi Srpskainfo.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima “kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće”.

SAKRILI DOKAZE

Prema istrazi, kupili su mašinu za mljevenje mesa, a sve u cilju da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubistva, piše “Avaz”.

Izvor: “Blic”

Foto: Nermina i Goran (Facebook)

Idi na VRH
error: Content is protected !!