Jasmin iz Srbije ubio trudnu djevojku u Slovačkoj, pa se bacio pod voz: Novi detalji jezivog zločina

Zločin je otkriven kad je policija tokom istrage došla da obavijesti Moniku da je Jasmin poginuo. Međutim, niko im nije otvorio vrata, a onda su ušli unutra zajedno sa njenim sinom koji ima 12 godina. Žena je pronađena na zemlji sa krvavim stomakom i bez znakova života. Odmah su pozvali hitnu pomoć, međutim, povrede su bile fatalne

Trudnicu iz slovačkog grada Sladkovičeva ubio je njen nevječani partner iz Srbije nakon žestoke svađe u porodičnoj kući!

Mladić koji se, prema nezvaničnim navodima lokalnih medija, zove Jasmin, nekoliko puta je direktno ubo nožem u stomak svoju d,evojku Moniku (32) koja je navodno bila u četvrtom m,esecu trudnoće. Jasmin je nakon toga navodno otrčao ka željezničkoj stanici gdje je izvršio samoubistvo bacivši se pod voz.

Stanari mirne ulice navode da su oko 7 ujutru čuli svađu iz kuće. Monika je navodno htjela da ide na posao dok je Jasmin bio protiv toga. Došlo je do svađe koja se završila kobno.

“Čuo sam samo da se osoba koja je ženu izbola nožem potom bacila pod voz”, rekao je jedan od mještana.

Zločin je otkriven kad je policija tokom istrage došla da obavijesti Moniku da je Jasmin poginuo. Međutim, niko im nije otvorio vrata, a onda su ušli unutra zajedno sa njenim sinom koji ima 12 godina.

Žena je pronađena na zemlji sa krvavim stomakom i bez znakova života. Odmah su pozvali hitnu pomoć, međutim, povrede su bile fatalne.

“Ljekar je mogao samo da konstatuje smrt” rekla je portparolka Operativnog centra ZZS Petra Klimešova, piše “Kurir”.

Odmah je stiglo pojačanje i prostor oko kuće je ograđen. Istražitelji su tražili informacije od komšija i pitali za snimke kamera.

Mještani navode da je Monika bila razvedena i da je imala sina iz prethodnog braka. Kupila je kuću u selu prije četiri godine i živjela sa sinom i sadašnjim partnerom Jasminom sa kojim je bila trudna.

Mještani navode i da ih nisu mnogi viđali i da nikada prije nisu čuli svađu iz kuće ili dvorišta.

Foto: Screenshot/noviny.sk

Idi na VRH
error: Content is protected !!