Užas u Beogradu: Majka đaka prebila nastavnicu biologije zbog ocjene, prijetila da će ubiti nju i njenu porodicu

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je bijesna majka nastavila da se iživljava i govori: ”Niko te ne čuje, ubiću te”. Tek tada je nastavnica uspjela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu. Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu. “Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih vještina”, kaže sagovornica “Blica”

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu napala je i teško povredila majka učenika te škole, saznaje “Blic”.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

“Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosjek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocjena iz prvog polugodišta”, priča za “Blic” učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povrijeđene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije, da bi riješila nesuglasice, pozvala majku u kabinet. Ali, umjesto rješenja, došlo je do užasnog nasilja.

“Govorila joj je užasne stvari, ‘Ne znaš ti kučko ko sam ja, j****u ti mater”, kaže učiteljica za “Blic”.

Onda je zaprijetila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže, počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

“Nećeš nigdje više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu”, vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je bijesna majka nastavila da se iživljava i govori: ”Niko te ne čuje, ubiću te”.

Tek tada je nastavnica uspjela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu.

Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

“Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih vještina”, kaže sagovornica “Blica”.

Nastavnica biologije kolima Hitne pomoći je odvezena u bolnicu, gdje se utvrđuje stepen povreda.

Izvor: “Blic”

Foto: Ilustracija(Screenshot)

Idi na VRH
error: Content is protected !!