Plav: Polumaturantima OŠ “Hajro Šahmanović” dodijeljene “Luče”, Canović čestitao djeci i roditeljima

“Takvo vaše školovanje daje vam savršen start za osvajanje najviših vrhova u toku života. Ne zato što ćete biti savršeni u svakom trenutku i u svakom pogledu, jer nećete, već zato što ste stekli naviku da radite na sebi. A za dobar život vam ne treba ništa više”, rekao je, čestitajući najboljim učenicima, predsjednik Opštine Plav, Nihad Canović

Diplome “Luča” dodijeljene su danas polumaturantima OŠ “Hajro Šahmanović” u Plavu.

“Vi, danas prisutni, pronašli ste pak sebe u perfektnom izvršavanju gotovo svih radnih zadataka tokom školovanja, i to nije mala stvar. Biti skoro pa idealan u ispunjavanju kriterijuma tokom devet godina školovanja zahtijevalo je posvećenost o kojoj i mnogi odrasli mogu da sanjaju. A takvo vaše školovanje daje vam savršen start za osvajanje najviših vrhova u toku života. Ne zato što ćete biti savršeni u svakom trenutku i u svakom pogledu, jer nećete, već zato što ste stekli naviku da radite na sebi. A za dobar život vam ne treba ništa više”, rekao je, čestitajući najboljim učenicima, predsjednik Opštine Plav, Nihad Canović.

On je čestitao roditeljima “što ste danas prisutne mlade spremili za život”.

“Onaj u kojem će se oni ponositi uspjesima, a mi, kao njihova zajednica, uživati da ih imamo za prijatelje i sugrađane. Hvala vam, zato što ste ih naučili vrijednostima i motivisali da rade, a ‘Luča’ je samo odraz toga. Iskreno hvala u svoje ime i u ime velikih ljudi koji će ova djeca zasigurno postati”, rekao je Canović.

Foto: Facebook/OS Hajro Sahmanovic

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!