Najraskošnija romska kuća: Izgleda kao palata, zlato na sve strane, pozavidio bi im i kralj Mida (VIDEO)

Snimak kuće “u zlatu”, koji je postao veoma popularan i komentarisan na društvenim mrežama, počinje tako što četvorica uglađenih mladića sa zalizanom kosom u kuću unose stilski namještaj, odnosno vidno skupocjeni i luksuzni trosjed u zlatnoj boji. Ulaz i verandu krase brojni stubovi u antičkom stilu, pretpostavljate – u žutoj boji koja vuče na zlatnu. Dalje slijedi prikaz unutrašnjosti kuće – zlatni zidovi, podovi, pa čak i zlatnom bojom i detaljima ukrašeni plafoni, sa, opet, zlatnim lusterima. Naravno, tu su i zlatne tapete u sobama, a na naslonu bračnog kreveta primećujemo istu nijansu

Znate li pjesmu “Kraljica u zlatu” Andreane Čekić? E, pa ova turbo-folk hit pjesma mnogima će biti prva asocijacija kada budu evidjeli kuću optočenu zlatim zidovima i podovima i uređenu najmještajem u istoj nijansi u stilu raskošnosti Luja XIV. Samo što ovo nije Francuska i 18. vijek, a ni spot za pjesmu pomenute pjevačice, već realnost jedne porodice – koja ima mnogo para i ne baš mnogo ukusa, kako pišu u komentarima ispod viralnog snimka.

Snimak kuće “u zlatu”, koji je postao veoma popularan i komentarisan na društvenim mrežama, počinje tako što četvorica uglađenih mladića sa zalizanom kosom u kuću unose stilski namještaj, odnosno vidno skupocjeni i luksuzni trosjed u zlatnoj boji. Ulaz i verandu krase brojni stubovi u antičkom stilu, pretpostavljate – u žutoj boji koja vuče na zlatnu.

Dalje slijedi prikaz unutrašnjosti kuće – zlatni zidovi, podovi, pa čak i zlatnom bojom i detaljima ukrašeni plafoni, sa, opet, zlatnim lusterima. Naravno, tu su i zlatne tapete u sobama, a na naslonu bračnog kreveta primećujemo istu nijansu.

Doduše, neobični okviri ogledala više vuku na bronzu, ali vjerovatno je razlog da se barem malo razbije monotonija, jer su i ormari u bijelo-zlatnoj ili braon-zlatnoj varijanti.

NA KOLIČINI ZLATA POZAVIDIO BI I KRALJ MIDA

Na kraju, na količini zlata u kući ove porodice pozavidio i sam kralj Mida iz grčke mitologije, koji je dodirom sve pretvarao u zlato.

Nije poznato gdje je snimak nastao, ali se u jednom momentu čuju riječi “idemo” i “ajde”, pa zaključujemo da se kuća nalazi na prostoru Balkana gdje se govori naš jezik.

U komentarima ispod videa na društvenoj mreži X nisu bili baš blagonakloni, ali korisnicima ove platforme ne možemo da osporimo duhovitost.

U KOMENTARIMA TRAŽE BROJ STOLARA

“Dajte mi broj stolara, moram da mijenjam namješzaj, a ovo je prosto prekrasno”, “Ovo je roba od šanera iz Milana”, “Zaboljela me glava od tolikog sjaja”, “Znači, postajemo sultanat kao Oman”, “Težak barok – Lujevi, Versaj i tome slično”, “Da se vidi raskoš, ali ja ovdje ne bih mogao da provedem ni 48 sati”, samo su neki od pristiglih komentara.

Izvor: Espresso.rs

Foto: Screenshot

Idi na VRH
error: Content is protected !!