Horor u Misuriju: Majka (36) ubila svoju djecu, pa ušetala u policijsku stanicu i otkrila jezive detalje

Nakon što je upucala svoju ćerku Skarlet (9), Parmelei se vozila na sjever sa oba djeteta u kolima, da bi shvatila da je njen prethodni pokušaj da okonča život svog sina bio neuspješan, navodi se u sudskim zapisima. Kako su istražitelji rekli, Ešli je potom udavila svog sina u Timber Krik Rizortu, koji se nalazi na periferiji Sent Luisa, odnosno 25 kilometara od policijske stanice u koju se na kraju odvezla

Žena Ešli Parmelei (36) iz Misurija koja je prošle nedjelje ušla u policijsku stanicu kako bi priznala ubistvo svoje djece, navodno je rekla policajcima da je pokušala da “žrtvuje” svog dvogodišnjeg sina Isaka prije ubistva.

Nakon što je upucala svoju ćerku Skarlet (9), Parmelei se vozila na sjever sa oba djeteta u kolima, da bi shvatila da je njen prethodni pokušaj da okonča život svog sina bio neuspješan, navodi se u sudskim zapisima.

RUKAMA UDAVILA SINA

Kako su istražitelji rekli, Ešli je potom udavila svog sina u Timber Krik Rizortu, koji se nalazi na periferiji Sent Luisa, odnosno 25 kilometara od policijske stanice u koju se na kraju odvezla.

Dječak je nađen u fontani, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, navodi se u sudskim dokumentima.

Imajući u vidu ove otežavajuće faktore, Tužilaštvo okruga Džeferson saopštilo je u srijedu da je optužba za ubistvo njenog sina kvalifikovana kao ubistvo prvog stepena.

Ranije u sredu, tužilac okruga Sent Frensoa takođe je optužio Parmelei za prvostepeno ubistvo zbog smrti njene ćerke, prenio je “Blic”.

Nove zabrinutosti oko Parmeleinog mentalnog zdravlja takođe su se pojavile prošle sedmice, pošto je u satima koji su prethodili njenom dvostrukom ubistvu vlastite djece, promijenila sliku profila na Facebooku u crnu pozadinu.

PRIJE ČETIRI GODINE PISALA O “BORBI SA DEPRESIJOM”

List iz Sent Luisa takođe je objavio da je prije četiri godine, prije nego što joj se sin rodio, Parmeli pisala o “borbi s depresijom”.

“Izolovala sam se. Veoma sam plašljiva i neprijateljski raspoložena, a u stvarnosti mi treba prijatelj više od svega”, napisala je Parmelei na svom Facebook nalogu.

Pored toga, porodični sudski zapisi pokazuju da je Parmelei bila u borbi za starateljstvo sa Skarletinim ocem. Slučaj je počeo kada se njena ćerka rodila 2015. godine i riješen 2021. godine.

U srijedu uveče je održana molitva za oba djeteta. Sve utakmice na lokalnim terenima male lige su otkazane osim softbol utakmice u kojoj je Skarletin tim igrao. Na početku utakmice njeni saigrači su pustili balone u njenu čast, saopštio je Fox 8.

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!