Urnebesno: Političar doveo sina (6) u Zastupnički dom, dječak postao zvijezda zbog svog ponašanja dok je tata držao dosadni govor (VIDEO)

Na samom početku dječak je mirno gledao u kamere, zadovoljno se smiješeći, a onda je krenuo spektakl. Prvo je isplazio jezik, a onda je krenulo kolutanje očima i odmahivanje glavom. Bilo je potpuno jasno da ga enterijer, ali ni ono što njegov otac govori, baš i ne zanima

Republikanski zastupnik John Rose držao je govor u Zastupničkom domu, a snimak je, sasvim opravdano, vrlo brzo postao viralan. Trebao je to da bude samo još jedan govor kakvih političari održe stotine, pa možda i hiljade tokom svoje političke karijere, ali ovaj će sigurno ući u istoriju. I to njegovom zaslugom.

Zastupnik iz Tennesseeja na posao je, naime, poveo svog šestogodišnjeg sina Guya, a to što je dječak radio dok je njegov otac govorio zabavilo je sve koji su gledali pjenos još jedne poprilično dosadne sjednice zakonodavnog dana.

Na samom početku dječak je mirno gledao u kamere, zadovoljno se smiješeći, a onda je krenuo spektakl. Prvo je isplazio jezik, a onda je krenulo kolutanje očima i odmahivanje glavom. Bilo je potpuno jasno da ga enterijer, ali ni ono što njegov otac govori, baš i ne zanima, piše AP.

Uslijedili su, prenosi “Jutarnji list”, i pokreti rukom i nekakav znakovni jezik samo njemu jasan. Nakon toga je uzeo igračku i zabavljao se njom do kraja očevog govora.

Nije trebalo dugo da društvene mreže preplave snimci i fotografije malog Guya, a on je već sa šest godina postao svojevrsni meme.

Otac se na sina nije naljutio, samo je kratko uz osmijeh rekao:

“Ovo dobiješ kad sinu kažeš da se nasmiješi mlađem bratu preko ekrana”.

Maleni je toliko oduševio Ameriku da su ga s Foxa pozvali da s ocem bude gost u njihovom studiju.

 

Idi na VRH

error: Content is protected !!