Hrvatska: Vozač BMW-a koji je poginuo sa suprugom vozio 200 km/h i sve snimao (VIDEO)

Fotografije s mjesta nesreće pokazuju smrskani BMW, a u automobilu je bilo i dvogodišnje dijete preminulog para koje nakon zbrinjavanja u KBC-u Zagreb nije životno ugroženo, ali je teško povrijeđeno

U jučerašnjoj nesreći koja se desila na hrvatskoj cesti, poginuo je Edi Zdjelar koji se prije toga snimao kako vozi 200 km/h dok se u pozadini može čuti jaka muzika.

On je u martu 2019. godine u Novoj Gradiški izazvao još jednu nesreću. On je tada kao vozač kombija izgubio nadzor nad upravljačem te nekontrolisano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most.

Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovno vratio na suprotni trak ceste kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smjera.

Zdjelar i njegova tadašnja trudna 19-godišnja supruga su od siline udarca izletjeli iz kombija.

Oboje su teško povrijeđeni, a doktori su se danima borili za život trudnice. Žena je preminula u decembru iste godine. Njena smrt se ne može sa sigurnošću povezati s posljedicama ove nesreće. Beba je preživjela.

Baka trudnice je preminula od šoka nakon što je na cesti ugledala nepomično tijelo svoje unuke.

“Njena kuća se nalazi blizu mjesta nesreće i kad je čula što se dogodilo, izašla je na cestu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula”, rekli su mještani tada za Radio Nova Gradiška.

Na Facebooku je isti vozač jučer nekoliko minuta prije nesreće objavio snimak na kojem se vidi kako BMW-om vozi brzinom većom od 200 km/h.

Policija je danas objavila izvještaj o nesreći u kojoj su sinoć na autocesti A3 između čvora Okučani i Novska poginuli Zdjelar i njegova supruga.

Fotografije s mjesta nesreće pokazuju smrskani BMW, a u automobilu je bilo i dvogodišnje dijete preminulog para koje nakon zbrinjavanja u KBC-u Zagreb nije životno ugroženo, ali je teško povrijeđeno

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak, upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona bh. nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru.

Izvor: Portal Klix

Idi na VRH
error: Content is protected !!