Oglasila se porodica uhapšenog Plavljanina: Edin Barjaktarević ima dozvolu da sakuplja staro oružje

Porodica Barjakterevića objavila je odobrenje koje je izdala policija da Bajraktarević može da sakuplja staro oružje. U subotu je objavljeno da su službenici crnogorske policije zaplijenili 123 komada vatrenog oružja u pretresima na 21 lokaciji u osam crnogorskih opština, te da su četiri osobe uhapšene

Policila je uhapsila Edina Barjaktarevića iz Plava kod kojeg je pronađena veća količina oružja, a povodom toga oglasila se njegova porodica.

Porodica Barjakterevića objavila je, kako navodi portalgusinje.me, odobrenje koje je izdala policija da Bajraktarević može da sakuplja staro oružje.

Foto: Privatna arhiva

U subotu je objavljeno da su službenici crnogorske policije zaplijenili 123 komada vatrenog oružja u pretresima na 21 lokaciji u osam crnogorskih opština, te da su četiri osobe uhapšene.

Saopštili su da je u pretresima najveća količina oružja zaplijenjena u Plavu kod E.B. (47), kod koga su pronašli 103 komada vatrenog oružja.

Rečeno je da je riječ o najvećoj zapljeni oružja u ilegalnom posjedu u jednom danu u jednoj akciji, prenosi Portal Analitika.

Foto: Ilustracija (Fokuspress.com)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!