UP: Policija preduzima mjere na identifikaciji izvršilaca kriminalnog napada na IZ u Pljevljima

Uprava policije neće komentarisati različite političke stavove i podmetanja o odgovornosti za takva nedjela koja se pokušavaju pripisati rukovodnom sastavu ali i službenicma Uprave policije. Policija je proteklih dana procesuirala značajan broj izgrednika koji su prilikom javnih okupljanja činili prekršaje i krivična djela, što će i nastaviti u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i u narednom periodu u namjeri da obezbijedi poštovanje zakona, ličnu i imovinsku sigurnost svih građana, saopšteno je iz UP

Foto: Printscreen

Policija preduzima mjere i radnje na identifikaciji izvršilaca kriminalnog napada na objekte Islamske zajednice u Pljevljima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“Uprava policije neće komentarisati različite političke stavove i podmetanja o odgovornosti za takva nedjela koja se pokušavaju pripisati rukovodnom sastavu ali i službenicma Uprave policije. Policija je proteklih dana procesuirala značajan broj izgrednika koji su prilikom javnih okupljanja činili prekršaje i krivična djela, što će i nastaviti u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i u narednom periodu u namjeri da obezbijedi poštovanje zakona, ličnu i imovinsku sigurnost svih građana”, saopšteno je iz UP. 

O ishodu preduzetih radnji u odnosu na nemili događaj u Pljevljima, kako su saopštili, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!