Ubio djecu od devet i dvije godine i suprugu: Jezivi detalji trostrukog ubistva u Tuzli, muškarac posle zločina skočio sa zgrade (VIDEO)

Tužilaštvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubistvo ali lokalni su mediji prenijeli da je riječ o Mujagi Čikušiću. On je navodno po struci medicinski tehničar

Policija i Županijsko tužilaštvo u Tuzli potvrdili su u ponedjeljak trostruko ubistvo i samoubistvo u jednoj porodici kao i to da je vjerovatni počinilac muškarac koji je usmrtio svoju suprugu i dvoje djece.

Portparol tuzlanskog tužilaštva Admir Arnautović izjavio je kako je potvrđena veza između samoubistva muškarca koji je u nedjelju veče skočio s balkona jedne stambene zgrade u naselju Stupine i žene i dvoje djece čija su beživotna tijela otkrivena tek u ponedjeljak u stanu koji je koristila ista porodica.

“Suprug i otac djece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje”, izjavio je Arnautović.

Tužilaštvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubistvo ali lokalni su mediji prenijeli da je riječ o Mujagi Čikušiću. On je navodno po struci medicinski tehničar.

U trenutku smrti bio je radnik Kliničkog centra u Tuzli, a nedavno se vratio u BiH s privremenog rada u Njemačkoj.

U nedjelju veče ubio se skočivši sa 14. sprata nebodera nakon što je, kako se pretpostavlja, usmrtio suprugu i djecu.

Djeca koju je prije toga ubio bila su maloljetno.

Nema potvrde da su do ove tragedije u toj porodici zabilježeni slučajevi nasilja, a stanari u zgradi nisu ništa čuli niti vidjeli sve dok muškarac nije skočio s balkona.

Screenshot/”Avaz”

Idi na VRH
error: Content is protected !!