Preminula nekadašnja ambasadorka SAD u Crnoj Gori Su Kej Braun

“U njenu čast, želimo da podijelimo nekoliko fotografija koje prikazuju njen izuzetan doprinos i nepokolebljivu posvećenost čvrstoj vezi između naše dvije zemlje, uključujući i fotografiju na kojoj je odlikovana Ordenom crnogorske zastave drugog stepena. Počivajte u miru, ambasadorko Braun”, saopšteno je iz Ambasade

Američka ambasada u Podgorici obavijestila je da je nekadašnja ambasadorka Su Kej Braun preminula.

S tugom danas dijelimo vijest o smrti bivše ambasadorke Su K. Braun, čije je transformativno liderstvo od 2011. do 2015….

Posted by U.S. Embassy Podgorica on Wednesday, May 15, 2024

“S tugom danas dijelimo vijest o smrti bivše ambasadorke Su Kej Braun, čije je transformativno liderstvo od 2011. do 2015. godine ostavilo neizbrisiv trag u odnosima SAD i Crne Gore. U njenu čast, želimo da podijelimo nekoliko fotografija koje prikazuju njen izuzetan doprinos i nepokolebljivu posvećenost čvrstoj vezi između naše dvije zemlje, uključujući i fotografiju na kojoj je odlikovana Ordenom crnogorske zastave drugog stepena. Počivajte u miru, ambasadorko Braun. Knjiga žalosti će biti otvorena za javnost 23. i 24. maja tokom radnog vremena”, saopšteno je iz Ambasade.

Foto: Printscreen/TV Vijesti

Idi na VRH
error: Content is protected !!