Znali su se cio život, ali je on odselio u Njemačku: Kada su se vidjeli planula je ljubav i danas imaju četvoro djece (VIDEO)

“Sve je išlo prilično brzo. On je već sjutradan morao da ode u Njemačku, i za nedjelju dana me pozvao da dođem u Ludvigsburg. Bila sam zaljubljena do ušiju. Ubrzo, poslije par mjeseci, poželjeli smo da imamo bebu. Brzo sam ostala trudna i poslije godinu i po dana smo se vjenčali”, priča Tamara

Tamara i Leonardo Škorić iz Vojvodine znaju se cijeli život. Njihove majke su se družile prije nego su se rodili.

Nakon bombardovanja Srbije, kada je imao 14 godina, sa majkom i dva brata se preselio u  Ludvigsburg, u Njemačku.

“Mi smo se kao djeca družili, posjećivali, njegova braća, moj brat i sestra i nas dvoje smo se kao djeca igrali i onda su 2001. otišli u Njemačku. Tu smo malo izgubili kontakt. Njegova majka je ponekad dolazila kod nas, ali njega nisam viđala. Godine 2010. on i njegov brat su došli kod nas, htjeli su da nas iznenade, mislili su da ih nećemo prepoznati. Došli su u poslastičarnicu koju su držali moji roditelji. Nisam bila tu, majka me pozvala i kada sam došla izdaleka sam pomislila: ‘Ko je ovaj zgodni’. Zaljubila sam se na prvi pogled. Sjutradan smo se ponovo vidjeli i to veče smo počeli da se zabavljamo”, priča Tamara za YouTube kanal Auslenderi.

Leonardo dodaje da je, i kada je bio mali, Tamara za njega bila je nešto posebno.

“Moguće da je to bila simpatija, uvijek sam imao osjećaj da je nešto posebno za mene. Sjećam se došla je skuterom i odmah sam pomislio: ‘Vau, vidi ovu mačku’”, kaže Leonardo kroz smijeh.

On je tada imao 23 godine, a ona završavala fakultet.

“Sve je išlo prilično brzo. On je već sjutradan morao da ode u Njemačku, i za nedjelju dana me pozvao da dođem u Ludvigsburg. Bila sam zaljubljena do ušiju. Ubrzo, poslije par mjeseci, poželjeli smo da imamo bebu. Brzo sam ostala trudna i poslije godinu i po dana smo se vjenčali”, priča Tamara.

Škorići imaju četvoro djece – Vuka (11), Vida (8) Teodora (3) i Saru, koja ima osam mjeseci.

O tome kako su se snašli u Njemačkoj, kako žive i čime se bave pogledajte u video-snimku:

Idi na VRH
error: Content is protected !!