Albansku državljanku koja je odvela u smrt Katarinu (19) i Stjepana (21) čeka hapšenje čim izađe iz bolnice

“Vozačica se trenutno nalazi u Opštoj bolnici. Ona je zadobila lakše tjelesne povrede, pod policijskim je nadzorom i kada bude puštena sa liječenja ona će biti uhapšena zbog počinjenog krivičnog dela i izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom”, rekla je za HRT Andrijana Biskup, portparolka Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Albanska državljanka (29) koja je, upravljajući automobilom slovačkih registracijskih oznaka, u utorak uveče skrivila tešku nesreću na Jadranskoj magistrali kod Slanog, u kojoj su poginuli brat i sestra Stjepan (21) i Katarina Đerek (19), nalazi se na liječenju u Opšoj bolnici Dubrovnik.

POČIVALI U MIRU 💔💔Na temelju članka 40. Statuta Općine Gradac („Službeni glasnik“ broj 06/18- pročišćeni tekst, 11/20,…

Posted by Općina Gradac on Tuesday, April 9, 2024

“Pacijentkinja, rođena 1995. godine, strana državljanka, trenutno je hemodinamski, kardiorespiratorno stabilna. Ima nagnječenje trbušnog zida i trenutno je na opservaciji”, navode iz bolnice.

“Najvjerovatnije, ako ne dođe do pogoršanja kliničke slike i lokalnog nalaza, da će u četvrtak biti otpuštena”, izjavio je dr Marijo Bekić, direktor Opše bolnice, za HRT.

Onog trenutka kada bude puštena iz bolnice, biće privedena.

“Vozačica se trenutno nalazi u Opštoj bolnici. Ona je zadobila lakše tjelesne povrede, pod policijskim je nadzorom i kada bude puštena sa liječenja ona će biti uhapšena zbog počinjenog krivičnog dela i izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom”, rekla je za HRT Andrijana Biskup, portparolka Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

“Blic prenosi da se sudar u kojem su poginuli Stjepan i Katarina dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu puta. Nesreća se dogodila u utorak oko 20.40 časova, a saobraćaj na Jadranskoj magistrali je jedno vreme bio obustavljen.

Foto: Društvene mreže

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!