Ubio fudbalerku i ostavio stravičnu poruku dok su djeca bila u kući: Jeziv zločin šokirao svijet

Prema navodima policije, fudbalerka je ležala mrtva u lokvi krvi, a njeno tijelo je bilo puno modrica. U jednom od ormara je visio i Noto koji se objesio kablom oko vrata

Stravičan zločin se dogodio u Argentini s obzirom na to da je nekadašnja fudbalerka Susan Guinazu pronađena mrtva nakon što je, prije nekoliko dana, ubio suprug da bi nedugo zatim izvršio samoubistvo.

Ona je imala 30 godina, igrala je za tamošnji Atletiko, a sve je otkrio komšija koji je zatekao jezivu poruku:

“Zovite policiju, djeca su sama u kući”.

Kako argentinski mediji tvrde, njen bivši suprug je pretukao bivšu fudbalerku, a onda je zadavio, piše sportal.blic.rs. Da sve bude još jezivije, njihova djeca su bila u sobi pored, a onda je otac ostavio poruku na prozoru i izvršio samoubistvo.

Vijest o ovom strašnom ubistvu i hororu za ovu ženu i porodicu prenio je i njen bivši klub Argentino.

“Prošle subote su se čuli uzvici iz stana, međutim sjutradan je oko četiri sata popodne komšija video-poruku na prozoru sa porukom “Zovite policiju, djeca su sama”.

Komšija je izjavio da je posle toga pokucao na vrata, a onda mu je sedmogodišnji dječak otvorio. Pitao ga je za roditelje, ali mu je dječak rekao da već neko vrijeme igra “plejstejšn” i da je kucao na vrata njihove sobe, ali su ona bila zaključana i niko mu ništa nije odgovorio.

Tada je komšija pozvao hitnu i policiju koji su odmah došli i zatekli dječaka. Njegova petogodišnja sestra je otišla da spava kod bake, a dječak je rekao da je morao da izađe u dvorište jer je bio gladan, a roditelji mu nisu odgovarali.

La Nacion”

Prema navodima policije, fudbalerka je ležala mrtva u lokvi krvi, a njeno tijelo je bilo puno modrica. U jednom od ormara je visio i Noto koji se objesio kablom oko vrata.

Foto: Instagram

Idi na VRH
error: Content is protected !!