Bošnjačka stranka organizovala iftar u Njujorku (VIDEO)

Iftar je organizovan u znak zahvalnosti dijaspori za sve što radi za svoj zavičaj, za ljude u Plavu, Gusinju, Rožajama i drugim gradovima, za državu Crnu Goru, kao i za nesebičnu pomoć koju su uvijek pružali

Povodom mubarek mjeseca Ramazana, u Bošnjačkom Islamskom kulturnom centru Plav-Gusinje u Njujorku organizovan je iftar čiji je pokrovitelj bila Bošnjačka stranka.
Iftaru su prisustvovali predstavnici udruženja dijaspore iz Plava, Gusinja, Rožaja i drugih gradova, kao i brojni simpatizeri i prijatelji Bošnjačke stranke.
U ime organizatora, prisutne goste su poselamili potpredsjednik BS Damir Gutić i predsjednik Opštine Gusinje Sanel Balić.
Iftar je organizovan u znak zahvalnosti dijaspori za sve što radi za svoj zavičaj, za ljude u Plavu, Gusinju, Rožajama i drugim gradovima, za državu Crnu Goru, kao i za nesebičnu pomoć koju su uvijek pružali, navodi se u saopštenju Bošnjačke stranke.
Iako nema zvaničnih podataka, prepostavlja se da u Njujorku živi nekoliko desetina hiljada Bošnjaka porijeklom iz Crne Gore.
Foto: Bošnjačka stranka
Idi na VRH
error: Content is protected !!