Danka zadavljena? Bila živa nakon što su je udarili kolima, vozač je golim rukama dokrajčio: Tijelo devojčice još uvek nije pronađeno, policija detaljno češlja deponiju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsili su S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, navodi se u saopštenju MUP-a

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, prve su informacije iz istrage.

Njeno tijelo još nije pronađeno, a policija je na deponiji na Starom banjskom putu gdje je djevojčica udarena kolima. Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je nakon nesreće izašao iz kola i golim rukama udavio dijete, piše “Informer”.

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti Danke Ilić

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije tijela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsili su S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako “Blic” saznaje, policija je provjeravala branike i izgled automobila u Boru i okolini. Nakon što su nađeni tragovi krvi na automobilu, radnici su privedeni.

Vijest da je Danka Ilić ubijena potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, više o tome u posebnoj vijest.

Tragovi krvi pronađeni su na automobilu.

Dankinog oca i majku odvezla Hitna pomoć.

Ovo je deponija gde je bačena ubijena Danka Ilić.

Ovako su otkriveni radnici vodovoda koji su ubili Danku.

Izvor: “Blic”

Foto: Društvene mreže

Idi na VRH
error: Content is protected !!