Suada Zoronjić više nije odbornica GP URA

Zoronjić je naglasila da sa partijom u kojoj je bila veći dugo nema nikakvu komunikaciju jer je njeno političko razmišljanje potpuno suprotno od njihovog

Odbornica u Skupštini opštine Bijelo Polje Suada Zoronjić obavijestila je odbornike bjelopoljskog parlamenta da je dobila status samostalne odbornice.

“Nijesam članica Građanskog pokreta URA, a iz kluba odbornika u SO Bijelo Polje izašla sam još u septembru prošle godine”, saopštila je ona.

Zoronjić kaže da je obavijestila Skupšinu opštine Bijelo Polje da će svoj dalji politički angažman nastaviti kao nezavisna odbornica.

“I to posvećena borbi za pravičnost, toleranciju, bolji društveni položaj žena, bolji životni standard građana, zdravu životnu sredinu i ukazivanje na društvene devijacije kojima su mnogi skloni”, rekla je Zoronjić, koja je u Skupštini Crne Gore u prošlom mandatu bila poslanica GP URA, prenosi rtcg.me.

Zoronjić je naglasila da sa partijom u kojoj je bila veći dugo nema nikakvu komunikaciju jer je njeno političko razmišljanje potpuno suprotno od njihovog.

Foto: GP URA

Idi na VRH
error: Content is protected !!