Tragedija u Njujorku: Mladi Gusinjanin poginuo u Bronxu (VIDEO)

Policija navodi da su svi uključeni hospitalizovani. Dežurni medicinski tehničari će se oporaviti, ali je Kukaj preminuo od povreda. Videozapisi nakon nesreće pokazuju blokiranu ulicu i Kukajev motor koji leži na zemlji ispred policijskog automobila. U petak ujutro, dijelovi vozila su viđeni na trotoaru blizu raskrsnice Pelham Parkwaya i Eastchester Roada. Policija navodi da njihov tim za istraživanje sudara istražuje uzroke nesreće

Arben Kukaj, 23-godišnji vozač motora porijeklom iz Gusinja, poginuo je nakon sudara s ambulantom u četvrtak veče na Pelham Parkwayu u Bronxu.

Policija navodi da je čovjek vozio motocikl marke Suzuki kada je došlo do sudara s ambulantom FDNY-a neposredno prije 19 sati.

Prema izvještajima, u ambulantnom vozilu su bila dva dežurna medicinska tehničara. Policija navodi da su svi uključeni hospitalizovani. Dežurni medicinski tehničari će se oporaviti, ali je Kukaj preminuo od povreda. Videozapisi nakon nesreće pokazuju blokiranu ulicu i Kukajev motor koji leži na zemlji ispred policijskog automobila. U petak ujutro, dijelovi vozila su viđeni na trotoaru blizu raskrsnice Pelham Parkwaya i Eastchester Roada. Policija navodi da njihov tim za istraživanje sudara istražuje uzroke nesreće.

Foto; Screenshot FREEDOMNEWS TV

Idi na VRH
error: Content is protected !!