Nenad Bojić, dječak koji je slomio i najtvrđa srca: “Razmišljao sam šta da napišem, a onda mi je palo na pamet da nemam majku…” (VIDEO)

Nenad skromno kaže da nije očekivao ovakav uspjeh

Riječi Nenada Bojića, učenika trećeg razreda Osnovne škole „Vojin Čepić“ slamaju i najtvrđa srca.

Njegov sastav na temu „Mama je glagol od glagola raditi“ je osvojio prvu nagradu nikšićkog „Zahumlja“ povodom Osmog marta. Na taj konkurs pristiglo je više od 400 radova učenika iz svih crnogorskih gradova.

Nenad skromno kaže da nije očekivao ovakav uspjeh.

Srce kuca u riječima: Donosimo priču o dječaku Nenadu Bojiću, učeniku trećeg razreda OŠ „Vojin Čepić“ , koji je izmamio suze mnogima, na dodjeli nagrada za literarni rad na temu „Mama je glagol od glagola raditi“

Posted by Boje Jutra TV Vijesti on Tuesday, March 12, 2024

„Ja sam samo razmišljao o tome kako bih mogao sve to da napišem i onda mi je palo na pamet da nemam majku i onda sam na tu temu napisao“, kazao je maleni Nenad u prilogu TV Vijesti.

Pisao je iz srca i duše, onako kako samo djeca znaju.

Velika podrška mu je učiteljica Darka Bošković, koja kaže da Nenad talenat za pisanje pokazuje od prvog dana škole.

„On je učenik kakvog bi poželjela svaka učiteljica. Kreativan, vrijedan, odgovoran… Često i meni daje neke ideje kako bih nešto mogla da uradim na času, predloge kako da čas učinimo boljim, često mi kaže da je pročitao nešto što nije vezano za nastavu… Želim da tako nastavi“, kaže učiteljica.

A Nenad pomaže drugarima, a kod kuće ocu i stricu oko ovaca i jagnjadi.

I sanja da jednog dana bude arhitekta.

Foto: Printscreen

Učenik iz Kolašina rasplakao Crnu Goru: “Život mi je bio kao bajka, a onda… Onda sam se jednog jutra probudio i rekli su mi da majka nije više tu”

Idi na VRH
error: Content is protected !!