Polugole slike, Guči posteljina i bijesna kola lažne zubarke: “Uljepšavala” žene sa lažnom diplomom doktora, pa završila u zatvoru

Osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, a nakon što je podnijeta krivična prijava određeno joj je zadržavanje od 48 sati. Ona je usluge svoje ordinacije mjesecima unazad oglašavala na internetu, a nerijetko je davala nevjerovatne popuste kako bi privukla klijente

Snežana Stević (48), koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadriljekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote “BV dental estetic”, na društvenim mrežama hvalila se luksuznim životom.

Kako “Blic” saznaje, ona je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, o čemu svjedoče brojne fotografije koje je dijelila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Osumnjičena lažna zubarka redovno je odlazila u Dubai.

Na istom profilu može se vidjeti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznaje “Blic”, u pitanju je jedan salon ljepote na Novom Beogradu.

NUDILA NEVJEROVATNE POPUSTE NA TRETMANE

Kako je “Blic” pisao, osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, a nakon što je podnijeta krivična prijava određeno joj je zadržavanje od 48 sati.

Ona je usluge svoje ordinacije mjesecima unazad oglašavala na internetu, a nerijetko je davala nevjerovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8.000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrijednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

SA LAŽNOM DIPLOMOM RADILA KAO DOKTOR STOMATOLOGIJE

Kako je “Blic” pisao, Snežana S. je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je nakanadnim provjerama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (1976) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV dental estetic“, sa registrovanom djelatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Foto: Snežana Stević (društvene mreže)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!